Maandelijks opzegbaar
Levering door heel West-Europa
Direct een offerte? Gebruik de configurator
Installatie nemen wij uit handen
Menu
Meubels huren voor jou woning? Huur bij KeyPro meubelhuur!

Wisselwoning inrichten voor tevreden huurders

03 september 2024
3 min leestijd

Wat is een wisselwoning precies?

Een wisselwoning is een tijdelijke woonruimte die ter beschikking wordt gesteld aan huurders. Het biedt uitkomst wanneer bewoners tijdens renovatie- of sloopwerkzaamheden niet in hun eigen woning kunnen wonen. Om een optimaal thuisgevoel te creëren, worden deze woningen zo volledig mogelijk ingericht. Zodoende biedt een wisselwoning een comfortabele en veilige plek om te verblijven gedurende de werkzaamheden. Een wisselwoning is ideaal voor mensen die hun huis tijdelijk moeten verlaten, maar toch in de buurt willen blijven van hun vertrouwde omgeving. Op deze manier hebben de bewoners geen last van geluidsoverlast of stof van de renovatie. 

Een wisselwoning inrichten voor tevreden huurders

Met een comfortabel en sfeervol ingerichte wisselwoning maak je voor bewoners het verschil. Dit betekent dat er de nodige aandacht aan besteed moet worden bij het inrichten van een wisselwoning. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij van elke ruimte razendsnel een aangename plek maken. Of je nu een keuken, woonkamer, badkamer of slaapkamer wilt inrichten, wij richten de wisselwoning tot in de puntjes voor je in. We nemen zelfs de complete levering en montage voor je uit handen. Zo kan jij je bezighouden met andere belangrijke zaken. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Ontdek hoe het werkt

Een wisselwoning, van lege ruimte naar thuis

Het is de bedoeling dat een wisselwoning net als een eigen huis een fijn en geborgen gevoel geeft. Juist daarom besteden wij bij het inrichten van een wisselwoning naast de functionaliteit ook de nodige aandacht aan het creëren van de gewenste sfeer. Met een mix van comfortabele meubels, perfect afgestemde verlichting,  een goed uitgeruste keuken en een uitnodigende slaapruimte, zorgen wij ervoor dat huurders een fijne tijd zullen hebben in hun tijdelijke verblijf. Want dankzij de wisselwoning is er, zowel voor een korte als een lange periode, een aangenaam thuis.

Wij ontzorgen je bij het inrichten van een wisselwoning

Waar kun je op rekenen als wij de complete inrichting van de wisselwoning voor je regelen? Dat vertellen we graag!

  • Complete ontzorging: KeyPro biedt een complete service aan die verder gaat dan alleen het leveren van meubels. Van het uitzoeken van de juiste inrichting en het installeren van het meubilair tot schoonmaakservice en sleuteloverdracht. Ons team neemt werkelijk alles uit handen.

  • Tijdbesparing: Dankzij onze gestroomlijnde logistieke processen en korte lijnen kunnen we razendsnel schakelen. Dit stelt ons in staat om in korte tijd meerdere volledig ingerichte wisselwoningen te realiseren. 

  • Geldbesparing: Dankzij onze flexibele aanpak huur je alleen de meubels die je écht nodig hebt. Geen verspilling, wel maatwerk. Dit betekent dat je als woningcorporatie slim met je budget omgaat en je geld daar kunt inzetten waar het echt nodig is. Slim besparen, zonder in te leveren op kwaliteit.

Meerdere woningcorporaties gingen je voor

Het inrichten van een wisselwoning is een vak apart. En laat ons daar nu net expert in zijn. Niet voor niets weten woningcorporaties en renovatieaannemers ons steeds vaker te vinden. Want een wisselwoning inrichten, daar draaien wij onze handen niet voor om. En met onze complete pakket voor wisselwoningen, maken we het ook nog eens een stuk makkelijker.

“Het is een kwestie van bellen en afspraak maken. Als ik een inrichting voor een wisselwoning nodig heb, bel ik KeyPro en meestal krijg ik Ruben aan de lijn. Dan krijg ik een lijstje, dat vink ik aan en dan mail ik terug. Dan spreken we een datum af en dan halen jullie de sleutels op en zetten het spul neer. Makkelijker kan volgens mij niet. Ik hou van korte lijntjes, snel schakelen. Ruben voelt het ook wel aan als er druk op staat. Dan zegt hij: “Nou dat kan ik morgen wel doen”. Ze proberen altijd wat te regelen. Volgens mij zijn jullie heel flexibel daarin.”

Victor Weisenbach
Wijk coördinator Nijestee

Benieuwd naar de prijsopgave?

Met onze speciaal ontworpen meubelverhuur en -verkoop configurator kan het! Je hoeft maar een paar keer te klikken en onze slimme tool komt meteen met een compleet meubelpakket met bijbehorende kosten.

Naar configurator

Volg ons op onze socials!
Joseph Jan
Interior stylist
Joseph Jan verzorgd al 3 jaar de professionele verkoopstylingen. Hij weet de ruimte zo in te richten, zodat optimaal gebruik gemaakt wordt van de ruimte. Door te spelen met neutrale tinten en kleur, creëert hij in iedere woning een warme en huiselijke setting.

Wellicht ook interessant