Maandelijks opzegbaar
Levering door heel West-Europa
Direct een offerte? Gebruik de configurator
Installatie nemen wij uit handen
Menu
Meubels huren voor een verkoopstyling? Huur bij KeyPro meubelverhuur!

Rustwoning inrichten

19 september 2024
2 min leestijd

Rustwoning inrichten

Het inrichten van een tijdelijk verblijf voor huurders is een belangrijke verantwoordelijkheid. In de eerste plaats moet het een comfortabele en fijne plek worden voor de bewoners. Tegelijkertijd laat je hiermee als woningcorporatie of (renovatie)aannemer zien dat je betrokken bent bij het welzijn van huurders. De woningen worden meestal grotendeels uitgerust en van alle gemakken voorzien. 

Een rustwoning inrichten vraagt om de nodige zorg en aandacht. Gelukkig betekent dit niet meteen dat het een ingewikkelde en tijdrovende klus hoeft te zijn. We leggen je graag uit hoe KeyPro je hierbij kan helpen.

Een rustwoning inrichten, waar moet je op letten?

  1. Comfortabele zitplekken: Zorg voor een fijne bank en stoelen waar huurders overdag kunnen ontspannen en tot rust komen. Comfort is hier essentieel.
  2. Praktisch meubilair: Kies functioneel meubilair dat geschikt is voor verschillende huurders, zoals gezinnen of werkende koppels. Denk aan meubels die ook gelijk kidsproof zijn of multifunctioneel zijn.
  3. Kwalitatieve inrichting: Gebruik robuuste meubels zoals een massief houten eettafel, zodat de inrichting langer meegaat en minder snel kapot gaat. Zo kan je langer gebruik maken van de inrichting en de rustwoning meerdere keren gebruiken.
  4. Privacy: Ondanks dat huurders alleen overdag in de rustwoning zijn, is een gevoel van privacy belangrijk. Denk aan gordijnen of jaloezieën.

Maak kennis met onze slimme meubelpakket configurator

Als meubelverhuurder weten wij als geen ander hoe je een ruimte optimaal inricht. Om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij een handige meubelpakket configurator ontworpen. Hiermee kan je razendsnel een inrichting samenstellen, geheel afgestemd op jouw wensen. Wil je liever eerst inspiratie opdoen en een beter beeld krijgen van ons aanbod? Neem dan een kijkje in onze uitgebreide shop. Hier vind je tal van opties. Van specifiek meubilair voor de woonkamer en eetkamer tot complete meubelsets. Een ruimte inrichten was nog nooit zo eenvoudig!

Ontdek de configurator

Waarom kiezen voor KeyPro bij het inrichten van een rustwoning?

Het goed en efficiënt inrichten van een rustwoning kan voor huurders een wereld van verschil maken tijdens een onrustige periode. Als meubelverhuurbedrijf hebben wij jarenlange ervaring met de inrichting van uiteenlopende locaties en ruimtes. 

Voor het inrichten van tijdelijke woningen werken we ook steeds vaker samen met woningcorporaties en aannemers.  Ook jou helpen we hier graag verder mee!

Een aantal van onze pluspunten voor je op een rij:

  • Efficiënte aanpak, een duidelijke planning en heldere communicatie
  • Altijd een werkend product en garantie als er iets kapot gaat
  • Volledige ontzorging met al onze extra services

Nieuwsgierig wat we nog meer voor jou kunnen betekenen en hoe we jou volledig kunnen ontzorgen? Bekijk onze pagina voor woningcorporaties, waar wij onze volledige dienstverlening voor je op rij hebben gezet. Persoonlijk advies nodig? Laat je gegevens achter via ons contactformulier en we nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op. 

Neem contact op

Volg ons op onze socials!

Wellicht ook interessant