Maandelijks opzegbaar
Levering door heel West-Europa
Direct een offerte? Gebruik de configurator
Installatie nemen wij uit handen
Menu
Voordelen meubels huren voor expatwoningen

Logeerwoning inrichten? Ontdek de mogelijkheden

02 september 2024
3 min leestijd

Vergroot de huurderstevredenheid met ingerichte logeerwoningen

Krijg je als woningcorporatie of renovatieaannemer te maken met een groot onderhoudsproject of grootschalig traject om het bezit te verduurzamen, dan is het vaak een uitdaging om huurders hier zo min mogelijk mee te belasten. Het aanbieden van een logeerwoning is hiervoor de perfecte oplossing zijn. Huurders verlaten dan tijdelijk hun eigen woning en trekken voor een bepaalde tijd in de speciaal voor hen ingerichte logeerwoning. Dit nemen wij graag van A tot Z voor jou uit handen. Als gespecialiseerde meubelverhuurder weten wij namelijk beter dan wie ook hoe je snel en efficiënt een sfeervolle en praktische woning inricht.

Ontdek hoe het werkt

Een logeerwoning inrichten, hoe pak je dat aan?

Van een bank en afwasborstel tot een opgemaakt bed. Bij het inrichten van een logeerwoning komt al snel een heleboel kijken. Wij nemen je alle zorgen uit handen. Van de keuze van de juiste meubels en decoratie tot de installatie en montage. Jij hoeft alleen maar te zeggen wat je nodig hebt, en wij regelen de rest. Geen tijdverlies, geen gedoe, maar een gestroomlijnd proces waarmee je tijd en energie bespaart. En onze speciale logeerwoningpakketten bevatten alle benodigde producten voor het inrichten van een logeerwoning, rustwoning, wisselwoning of pauzewoning. Hiermee worden tijdelijke bewoners in één keer van alle gemakken voorzien.

Kies het juiste interieur voor een logeerwoning

Bij het kiezen van het interieur voor een logeerwoning is het belangrijk om een neutrale basis te houden, maar toch een gezellige sfeer te creëren. Het doel is dat tijdelijke bewoners zich snel thuis voelen. In onze shop vind je verschillende stijlen, van rustiek tot modern, waarmee je precies de juiste toon zet. Hulp nodig bij het vinden van de juiste balans tussen praktisch en sfeervol? Onze inrichtingsexperts staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het samenstellen van het perfecte interieur.

Logeerwoningmeubels huren, zo gemakkelijk is het

Ben je overtuigd en wil je ook meubels huren voor jouw logeerwoningen? Ontdek dan onze speciaal geselecteerde logeerwoningpakketten. Deze met zorg samengestelde pakketten bevatten alles om in de logeerwoning te kunnen zitten, slapen, koken en wassen. Naast het interieur voor de logeerwoning, kun je ook op onze hulp rekenen als het gaat om TV, internet en raam- of vloerafwerking. Bekijk de producten in het gekozen meubelpakket en controleer deze vervolgens aan de hand van jouw persoonlijke wensen. Producten verwijderen of toevoegen kan gemakkelijk door in de winkelwagen op het plusje of minnetje te klikken. Heb je twijfels of vragen? Neem gerust contact met ons op, we kijken graag met je mee.

Meubels huren voor logeerwoningen, slimme keuze

Als woningcorporatie wil je bewoners optimaal ondersteunen tijdens renovaties. Maar hoe voorkom je onnodige tijd- en kostenverspilling? Heel eenvoudig: huur meubels voor logeerwoningen. Hier zijn 3 redenen waarom dat een slimme keuze is:

  • Bespaar tijd en gedoe: Een logeerwoning inrichten kost veel tijd. Bij ons huur je niet alleen meubels of handige. meubelpakketen, maar regelen we alles. Van de inrichting tot het aansluiten en testen van apparaten.

  • Minder kosten, meer efficiëntie: Vakantiehuisjes zijn vaak duur en ver weg. Logeerwoningen in de buurt besparen je huur- en brandstofkosten. Daarnaast kun je ze efficiënt achter elkaar inzetten voor verschillende gezinnen.

  • De inrichting is aangepast op de huurders: We passen de inrichting aan op wie er komt wonen. Of het nu een gezin is of een werkend stel, onze flexibele meubelpakketten sluiten perfect aan.

Het verschil tussen de pauze-, wissel-, rust- en logeerwoning

Naast de logeerwoning die als tijdelijke huisvesting voor huurders wordt aangeboden, zijn er ook nog andere tijdelijke woningen. Denk bijvoorbeeld aan een rustwoning, pauzewoning of wisselwoning. Elk type tijdelijke huisvesting heeft een eigen functie. De logeerwoning wordt vaak aangeboden als huurders een bepaalde periode niet in hun eigen huis kunnen verblijven vanwege verbouwings- of renovatiewerkzaamheden. Een pauzewoning is een laagdrempelige woning, geschikt voor mensen die op korte termijn een permanente woning nodig hebben maar deze nog niet hebben gevonden. Dit is als het ware een tijdelijke noodoplossing. De rustwoning lijkt op de logeerwoning, maar hier overnachten huurders niet. Hun eigen woning is dan in de avonduren nog wel leefbaar.

 

Benieuwd naar de prijsopgave?

Met onze speciaal ontworpen meubelverhuur en -verkoop configurator kan het! Je hoeft maar een paar keer te klikken en onze slimme tool komt meteen met een compleet meubelpakket met bijbehorende kosten.

Naar configurator

Volg ons op onze socials!
Jonathan Stoppels
Project manager
Jonathan zorgt ervoor dat projecten, groot of klein, in goede banen worden geleid. Of het nu gaat om het monteren van 30 of 3000 stapelbedden, het project wordt tot in de puntjes verzorgd. Jonathan's kracht ligt in zijn nauwkeurige planning en zijn vermogen om tot in detail de behoeften van de klant te begrijpen. Vervolgens managed de volledige projecten van logistiek tot inrichting.

Wellicht ook interessant