Maandelijks opzegbaar
Levering door heel West-Europa
Direct een offerte? Gebruik de configurator
Installatie nemen wij uit handen
Menu
Meubels huren voor verkoopstyling

Succesvolle verkoop met verkoopstyling bij Boekholt & Partners

Boekholt & Partners Makelaardij is een makelaarskantoor dat zich richt op de particuliere woningmarkt in Groningen en Assen. Hun uitdaging? Leegstaande woningen aantrekkelijk presenteren voor potentiële kopers, zodat deze snel en succesvol worden verkocht. KeyPro kreeg de taak om deze uitdaging aan te gaan door middel van een complete stylingoplossing met snelle leveringen.

De uitdaging

Boekholt & Partners Makelaardij was op zoek naar een snelle en betrouwbare partner voor het stylen van leegstaande woningen. Ze hadden eerder samengewerkt met een andere partij, maar liepen tegen problemen aan, zoals lange wachttijden en een trage werkflow. Ze zochten een flexibele oplossing die snelheid, kwaliteit én een esthetische afwerking kon bieden.

  • Ruim 40 woningen volledig ingericht
  • Styling van alle woningen verzorgd
  • Installatie en montage op locatie
  • Finishing touch door professionele styliste

Het proces

  1. Woning inventarisatie

    We inventariseerden wat er nodig was om de ruimtes optimaal in te richten.
  2. Selecteren van de juiste producten

    We kozen zorgvuldig de meubels en accessoires die pasten bij de sfeer van de woning.
  3.  loading=

    Levering, montage en styling

    We zorgden voor een snelle levering en zorgden voor een stijlvolle inrichting die de ruimte tot leven bracht.
  4. Demontage en ophalen

    Zodra de huurperiode eindigde, demonteerden we alles netjes en haalden we de meubels weer op.

De aanpak

De samenwerking begon ongeveer 4 jaar geleden. Aan het begin leverde we snelle en effectieve stylingdiensten, maar miste het bedrijf volgens Tom Fransen – mede-eigenaar van de makelaardij – nog de “final touch” om woningen echt tot hun recht te laten komen. Daar gaven we natuurlijk direct gehoor aan. Zo werden er 3 nieuwe stylingpakketten ontwikkeld, inclusief de inzet van een stylist voor de laatste details.

  • Wat we deden: We hebben per woning een gepersonaliseerde stylingoplossing geleverd, met als focus de presentatie van de ruimte en het verhogen van de verkoopwaarde.
  • Obstakels overwonnen: Strakke deadlines en complexe logistieke vereisten werden soepel aangepakt. Eén uitdaging, waarbij een woning niet op tijd was leeggehaald, werd op dezelfde dag nog opgelost door ons team.
  • Betrokken experts: Het KeyPro-team bestond uit ervaren logistiek medewerkers en stylisten, waarbij elk teamlid zijn of haar expertise inbracht om het project vlekkeloos te laten verlopen.
Meubels huren voor verkoopstyling

Het resultaat

Onze samenwerking heeft indrukwekkende resultaten opgeleverd:

  • Aantal woningen: gemiddeld 4 woningen per maand gestyled
  • Verkoopvoordelen: woningen werden sneller verkocht en tegen hogere biedingen.
  • Voordelen voor kopers: potentiële kopers kregen direct een warm en uitnodigend gevoel, wat leidde tot meer biedingen
  • Voordelen voor het projectteam: voor Boekholt & Partners betekende dit minder stress, een soepel proces en tevreden verkopers
Meubels huren voor verkoopstyling

Succesfactoren van het project

  • Snelle inrichting: wij konden woningen vaak binnen een week volledig inrichten, wat cruciaal was voor de makelaardij. Een specifiek voorbeeld hiervan was een woning die binnen 3 dagen compleet gestyled was, waardoor de verkoper aangenaam verrast was.
  • Oplossingsgericht: Toen Boekholt & Partners Makelaardij een keer vergat door te geven dat de meubels opgehaald moesten worden, konden wij op dezelfde dag nog zorgen dat de woning leeggehaald werd. Deze flexibiliteit heeft bijgedragen aan een soepele samenwerking.
Meubels huren voor verkoopstyling

Klantverhalen

Tom Fransen, mede-eigenaar van Boekholt & Partners Makelaardij, waardeerde vooral de snelheid en flexibiliteit van ons: “Soms kunnen ze binnen 2 à 3 dagen een woning volledig ingericht hebben. Dat is voor ons een groot voordeel ten opzichte van concurrenten die 3 weken nodig hebben.”

Fransen gaf ook aan dat de verbeterde styling zorgde voor hogere biedingen op woningen. In een bijzonder geval had een klant moeite om een woning boven de drie ton te verkopen. Met behulp van onze luxe inrichting werd de woning toch boven die prijs verkocht, wat de investering in styling meer dan waard maakte.

Case study KeyPro x Boekholt & Partners Makelaardij
Tom Fransen
Boekholt & Partners Makelaardij
"Laatst hadden we zelf een fout gemaakt... en toen heeft Denis zelfs die middag nog geregeld dat het hele appartement leeg was gehaald. Dat zijn natuurlijk dingen die niet gebruikelijk zijn, maar wel uniek zijn in onze samenwerking."

Betrokkenen

Bij een langdurige samenwerking zoals dit, waarbij we meerdere woningen hebben gestyled, is het van essentieel belang om samen te werken met een toegewijd team van experts. Voor de samenwerking met Boekholt & Partners Makelaardij waren de volgende sleutelfiguren betrokken:

  • Denis – Styliste die zorgde voor de finishing touch
  • Joseph – Logistiek manager die verantwoordelijk was voor de snelle levering en installatie
  • Tom Fransen – Mede-eigenaar Boekholt & Partners Makelaardij en beslisser binnen dit project

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Wil je weten hoe KeyPro jouw makelaardij kan ondersteunen met snelle en flexibele woninginrichting? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Neem contact op