Maandelijks opzegbaar
Levering door heel West-Europa
Direct een offerte? Gebruik de configurator
Installatie nemen wij uit handen
Menu
Een logeerwoning inrichten?

4x voordelen van een ingerichte pauzewoning

19 september 2024
3 min leestijd

Pauzewoning inrichten

Woningcorporaties staan voor grotere uitdagingen dan ooit tevoren. Bouwen, verduurzamen en tegelijkertijd de huurders centraal stellen. Geen eenvoudige opgave. Wanneer een renovatie, verduurzaming, of dringende onderhoudswerkzaamheden nodig zijn, kan dit een grote impact hebben op de aanwezige bewoners. 

Het tijdelijk verplaatsen van huurders naar een pauzewoning kan in deze gevallen hét verschil maken. Voor de huurder wordt de overlast beperkt en tegelijkertijd worden de noodzakelijke werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uitgevoerd. Win-win! 

In deze blog zoomen we in op de voordelen van het inrichten van een pauzewoning. Daarnaast kijken we naar hoe wij hier als meubelverhuurbedrijf een belangrijke ontzorgende rol in spelen.

Een pauzewoning, de voordelen op een rij

Woningcorporaties zijn dagelijks bezig met het optimaal beheren én behouden van het woningbezit. Verduurzaming en renovatie zijn hierbij van essentieel belang. Maar hoe ga je om met huurders wanneer er in en rond de woning ingrijpende werkzaamheden worden verricht? Precies, dan is een pauzewoning de ideale oplossing.

  1. Minder klachten van huurders: Een volledig ingerichte pauzewoning zorgt ervoor dat huurders zich direct thuis voelen, zelfs in een stressvolle periode. Dit vermindert mogelijke weerstand en zorgt voor meer tevredenheid.
  2. Betere relatie met huurders: Door een comfortabele, ingerichte pauzewoning in de nabijheid van hun huidige woning aan te bieden, toon je begrip voor hun situatie en zorg je ervoor dat ze deze tijd comfortabel kunnen afwachten.
  3. Kostenbesparing op lange termijn: Door de inrichting van pauzewoningen volledig uit te besteden, voorkom je vertragingen en verlopen renovatie- en verduurzamingsprojecten efficiënter. Dit leidt tot aanzienlijke besparingen in tijd en kosten.
  4. Flexibiliteit in woningbeheer: Pauzewoningen zijn herbruikbaar voor verschillende huurders. Meubels kunnen eenvoudig worden gewisseld, zodat de inrichting altijd aansluit bij de specifieke wensen van de huurder.

Een pauzewoning inrichten? Laat het over aan de experts van KeyPro

Bij het inrichten van pauzewoningen komt een heleboel kijken. Zo is het naast functioneel gemak ook belangrijk om aandacht te besteden aan comfort, sfeer en kwaliteit van de inrichting. 

Voor woningcorporaties en aannemers is het inrichten van woningen geen dagelijkse bezigheid. Daarom kost dit hen onnodig veel tijd en geld. Wij werken als meubelverhuurbedrijf steeds vaker met deze partijen samen.

KeyPro biedt niet alleen hoogwaardige meubels, maar ook een perfecte service en garantie. Waar je bij ons precies op kunt rekenen? Dat vertellen we je graag!

  • Razendsnel schakelen: Dankzij onze efficiënte processen kunnen we vliegensvlug schakelen. Of je nu belt voor vrijblijvende informatie, een concrete afspraak wilt maken of ons meubilair bij jou op locatie laat leveren, we hebben korte lijntjes en zijn maximaal beschikbaar. In de praktijk betekent dit dat de inrichting van je pauzewoning zonder vertraging kan plaatsvinden. Dus kom maar op met die strakke deadlines.
  • Lekker duidelijk: Bij KeyPro maken we alleen concrete afspraken, zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent. En afspraak is afspraak. Of het nu gaat om levertijden, installatie of het verwijderen van meubels. Dit geeft jou als woningcorporatie de zekerheid dat je op ons kunt rekenen, ongeacht de situatie. Een soepele samenwerking, zonder ruis.
  • Kwaliteit bovenop: Ook al is een pauzewoning van tijdelijke aard, het moet natuurlijk wel een gevoel van thuis bieden. Hierbij speelt de kwaliteit van het meubilair een belangrijke rol. KeyPro levert meubels die van betere kwaliteit zijn dan wat de meeste consumenten zelf zouden kopen. Het verhoogt het comfort voor de huurders en draagt bij aan een positieve ervaring tijdens hun tijdelijke verblijf.
  • Flexibiliteit en gemak: Elke pauzewoning heeft eigen kenmerken, afhankelijk van het type woning, de situatie en de bewoners. Juist daarom bieden wij de mogelijkheid om in onze shop meubelpakketten zelf samen te stellen. Met een druk op de knop kunnen meubels en accessoires gemakkelijk worden toegevoegd of verwijderd. Of het nu gaat om woonkamermeubilair, slaapkamerinrichting of keukenaccessoires, wij leveren alles snel en efficiënt.

Ontzorging bij het inrichten van een pauzewoning

KeyPro biedt niet alleen meubels en de inrichting van een pauzewoning, maar levert een complete ontzorgende service. Zo kan je bij ons ook rekenen op stoffering, TV- en internetaansluiting en schoonmaakservice. Hulp nodig bij het in- en uithuizen van de huurders of een sleuteloverdracht? Voor KeyPro is niets teveel gevraagd. We staan van begin tot eind klaar om in het hele proces te ondersteunen, en zorgen we ervoor dat huurders in een comfortabele omgeving verblijven.

Pauzewoning inrichten met KeyPro

Ga je binnenkort ook zelf aan de slag met het inrichten van een pauzewoning? Bekijk hoe KeyPro jou als woningcorporatie kan helpen bij het inrichten van een pauzewoning of andere woningen!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via 085 – 00 22 110 of mail naar info@keypro.nl. We staan voor je klaar!

Volg ons op onze socials!

Wellicht ook interessant